Кремъл разглежда всички държави, които санкционират Русия, като фактически неприятелски,

...
Кремъл разглежда всички държави, които санкционират Русия, като фактически неприятелски,
Коментари Харесай

Кремъл със закана: Всички държави, които санкционират Русия са „де факто неприятели“

Кремъл преглежда всички страни, които глобяват Русия , като " в действителност вражески ", заяви CNN.  

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели, че съветското държавно управление ще смята всички страни, които постановат наказания на страната, са „ де факто вражески “.

В конферентен диалог с кореспонденти Песков сподели: „ Съдейки по ограниченията, които доста страни подхващат против нас, в този момент всички те са де факто недружелюбни. Независимо дали са в листата или не.

„ В този случай описът е вторичен. Но отговорът на тези недружелюбни, враждебни дейности би трябвало да се проучва, никой няма да се простреля в крайници, с цел да навреди на някого. Правим каквото би трябвало, каквото ни е комфортно и го вършим с трезва глава. "

Руското държавно управление предходната година разгласява лист с " недружелюбни " страни. Според съветските държавни осведомителни организации в началото в листата има две страни - Съединени американски щати и Чехия. 

Новината идва, когато страни по света постановат нови наказания против Русия поради нейната инвазия в Украйна. 

Европейският съюз, Съединените щати, Обединеното кралство, Япония, Швейцария, Австралия и Тайван удариха Москва с нови забрани през уикенда, осъждайки военното навлизане, което се разигра в събота в украинската столица Киев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР