Кремъл е започнал подготовката на кампанията за президентските избори в

...
Кремъл е започнал подготовката на кампанията за президентските избори в
Коментари Харесай

Кремъл започва подготовката за преизбирането на Владимир Путин

Кремъл е почнал подготовката на акцията за президентските избори в Руската федерация, написа " Комерсант ", като се базира на източници в президентската администрация (АП).  

Изборите за президент би трябвало да се проведат на 17 март 2024 година, написа Каспаров. Ру.

Предишните президентски избори през 2018 година бяха планувани за 17 декември 2017 година, а Владимир Путин разгласи присъединяване си в тях на 6 декември. Вътрешнополитическият блок на президентската администрация работи по разнообразни изборни сюжети. Но се надява акцията през 2024 година да протече по проект и Путин да взе участие в нея. В тази рамка бяха разисквани тези избори и с специалисти.

Голяма роля имат изборите в районите, които ще се проведат през септември. Най-малко 20 района би трябвало да имат директни избори на губернатори, а в 16 - избори за законодателни събрания. Експерти настояват, че по време на  районните избори в действителност ще работят всички тези характерни условия, пред които ще би трябвало да се изправи Кремъл и при провеждането на президентските избори.

Те ще се организират в изискванията на „ специфична военна интервенция “, наказания и ескалация в интернационалните връзки. На Регионалните избори ще оказват помощ да се тестват избрани решения. Важно е да бъде тествано по какъв начин работят в новата обстановка и пространство  обществените мрежи, защото тяхното поле и наличие са налични за множеството жители, и може да се вземе в поради по какъв начин хората и фамилиите им претърпяват войната. Не по-малко значима ще бъде и работата по " нов проект за развиване ", който ще би трябвало да стане част от акцията.

Два източника на Комерсант, близки до администрацията на президента, настояват, че разискването на бъдещата президентска акция с специалисти е почнало през януари 2022 година

През февруари 2022 година путиновата „ Единна Русия “ получи задачата да актуализира базата данни от последователи преди президентската акция. По-рано някои специалисти заговориха за действителния старт на президентската акция през 2023 година Така Алексей Чеснаков, началник на научния съвет на Центъра за настояща политика, допусна, че посланието на президента до Федералното заседание, което не се състоя през 2022 година, ще играе основна роля преди началото на президентските избори. 

Превод:Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР