Кремъл беше принуден да обясни, че Владимир Путин не използва

...
Кремъл беше принуден да обясни, че Владимир Путин не използва
Коментари Харесай

Кремъл с реакция на новини, е Путин ползва двойници и е "мъртвец, който ходи"

Кремъл беше заставен да изясни, че Владимир Путин не употребява двойници и не се крие в нуклеарни бункери.

Опитът да се разсеят спекулациите към 70-годишния президент пристигна след следващата вълна от клюки, подбудени от визитата му в окупираните от Русия територии в Украйна.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков също по този начин настоя, че съветският президент е в положително здраве, опровергавайки друга порция клюки, съгласно която Путин страда от рак или от ранна болест на Паркинсон.

Говорейки пред младежи и деца на просветително събитие, излъчено по държавната телевизия, Песков призна, че има доста информации за двойниците на Путин, само че твърди, че президентът е " мега деен ".

" Може би сте чували, че Путин има голям брой двойници, които работят вместо него, до момента в който той седи в бункер ", съобщи той. " Това са още неистини. Това е още една неистина. Виждате нашия президент. Той е тъкмо подобен, какъвто беше – мега деен. "

" Тези, които работят до него, се борят да не изостават. Човек може единствено да завижда за равнището му на сила ", добави Песков. " Неговото здраве – можете единствено да си го пожелаете. Разбира се, той в никакъв случай не е седял в никакъв бункер - това също е неистина. А вие виждате, че лъжите са явни. "

Политическият анализатор-ветеран Валери Соловей е измежду тези, които упорстват, че Путин употребява двойници, като последно те са са заели мястото му предходната седмица, когато съветският президент посети окупираната област Херсон в Украйна, с цел да се срещне с генералите си.

" Беше негов двойник. Всички знаят това ", сподели той пред интервюиращия Арсений Веснин в съветския YouTube канал " Ишем выход ".

Известно е, че деликатно инсталирани фрагменти от " визитата на Путин " бяха оповестени най-малко един ден, а може би и няколко дни след визитата му.

Основателят на частната войска на Вагнер Евгений Пригожин е отказал да взе участие в измамата, твърди Соловей: " Той просто знаеше, че това не е президентът ", сподели той. " Когато се случват такива неща, нищо не остава от репутацията, от политическата тежест. "

Соловей също по този начин твърди, че Путин е неизлечимо болен.

" Системата към момента се движи по инерция… само че в оперативно и тактическо отношение това е последният стадий. "

Шефът на украинското разузнаване военачалник Кирило Буданов сподели, че Путин е наел двойници, които са претърпели пластични интервенции.

" Знаем съответно за трима души, които не престават да се появяват, само че какъв брой са, не знаем ", сподели той. " Всички си направиха пластични интервенции, с цел да си наподобяват. "

Има и изказвания, че резиденциите и дворците на Путин са снабдени с бункери, където се е отдръпнал по време на войната. По-рано този месец Соловей сподели на водещата съветска самостоятелна журналистка Юлия Латинина в канала й в YouTube, че Путин е " много зле ".

" Той надали може да измине няколкостотин метра ", сподели той. " Много му е мъчно физически, по тази причина постоянно го бутат в специфична инвалидна количка в обичаните му бункери. Той се придвижва в инвалидна количка. Той е труп, който върви, това е безусловно изрично, здравно умозаключение. ".

" Но политически той е, за жалост на всички нас, към момента жив и може да сътвори доста огромни, а при някои условия и съдбовни проблеми ", прибавя той.

Двойниците са били употребявани от някогашни водачи в Кремъл, да вземем за пример дългогодишните руски супреми Йосиф Сталин и Леонид Брежнев. Преди три години Путин призна, че чиновници са обмисляли да употребяват двойници за него, само че той твърди, че концепцията е била отхвърлена.

" Отхвърлих концепцията за каквито и да било двойници ", сподели той и призна, че концепцията е зародила при започване на новия век, когато Русия е била ударена от терористични офанзиви.

Беше препоръчано двойник да заеме мястото му на събития, където президентът може да бъде изложен на риск, сподели той: " Това беше най-тежкият интервал от нашата война против тероризма ", съобщи тогава Путин.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР