Крайнолевият кандидат за президент на Франция Жан-Люк Меланшон в неделя

...
Крайнолевият кандидат за президент на Франция Жан-Люк Меланшон в неделя
Коментари Харесай

Меланшон повишава данъците на богатите, ако спечели президентските избори във Франция

Крайнолевият претендент за президент на Франция Жан-Люк Меланшон в неделя даде обещание да понижи възрастта за пенсиониране, да увеличи минималната заплата и да замрази цените на храните и горивата, в случай че бъде определен, заяви " Ройтерс ".

Меланшон, който жигосва свободната пазарна стопанска система и вместо това се застъпва за държавна интервенция в стопанската система, с цел да се обезпечи заслужен живот за всички работещи, сподели на избирателен протест в Париж, че ще полза богатите по-тежко.
 Жан-Люк Меланшон - смущаващата опасност за Еманюел Макрон
Жан-Люк Меланшон - смущаващата опасност за Еманюел Макрон

Той желае борба с президента

" Свободният пазар, както виждате, е безпорядък. Възможен е различен свят ", сподели Меленшон пред хиляди поддръжници на площада на републиката във френската столица.

В своя избирателен манифест Меленшон дава обещание да сложи надзор върху придвижването на капитали, да подсигурява работни места за дълготрайно безработните и минимална заплата от 1400 евро на месец.
 На промени, понижаване на налози и нуклеарна енергетика залага Макрон за втория си мандат
На промени, понижаване на налози и нуклеарна енергетика залага Макрон за втория си мандат

Той е считан за любимец в изборите, планувани за 10 април

Той споделя, че също по този начин ще понижи възрастта за пенсиониране на 60 от 62 години, за разлика от Макрон, който разгласи , че тя би трябвало да бъде нараснала на 65 години, с цел да се балансира изплащането на пенсиите.

" Дойде моментът за групово решение да сложим хората преди всичко, а не стопанската система ", сподели Меленшон пред събралите се.

Меланшон споделя, ч е ще изтегли Франция от НАТО и ще блокира бъдещите съглашения за свободна търговия на Европейския съюз.

Меланшон, който в този момент дава към 13% в изследванията за поддръжка на гласоподавателите спрямо 9-10% през януари, се издигна на трето място в предизборната конкуренция след настоящия президент Еманюел Макрон и крайнодясната Марин Льо Пен.

Социологическите изследвания предвиждат, че Макрон ще победи във втория кръг на гласуването на 24 април.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР