Крайно време е да бъде поставен въпросът за правата и

...
Крайно време е да бъде поставен въпросът за правата и
Коментари Харесай

Джамбазки: Поставяме въпроса за македонските граждани с българско самосъзнание

" Крайно време е да бъде подложен въпросът за правата и законните ползи на македонските жители с българско национално съзнание. Защото даже тези македонисти в София, които сякаш доста приказват за права и свободи, те в никакъв случай не повдигат въпроса за македонските жители с българско национално съзнание. "
Това съобщи евродепутатът и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки по време на видео полемика, отдадена на прилежащата ни страна.
 Джамбазки: Води се осведомителна война против нас поради Скопие (ВИДЕО) Джамбазки: Води се осведомителна война против нас поради Скопие (ВИДЕО)
България е пострадала от осведомителната война против страни-членки на НАТО. Страната ни е жертва на такова нахлуване в обществените мрежи...

" Вие чухте Заев преди няколко дни, когато изброяваше потърпевшите от българското " несъгласие ", че изброи няколко народности в Македония. Изброи албанци - има, изброи сърби - има, изброи гюпци, роми, египтяни - има, изброи власи и армъни - има, изброи босанци, които в Македония са не повече от 200-300 индивида, хайде, 2-3000. Но още веднъж, предумишлено, не загатна българите в Македония.
Това какво Ви приказва? Говори за продължаващата политика на отказване, на омаловажаване, на иронизиране, на опит за унижение на българите в Македония.
И в този момент ние от Вътрешна македонска революционна организация ще предприемем един по-твърд курс, изключително тук, в Европейския парламент - това ще е моя задача, всеки един случай на принуждение над българин в Македония ще бъде популяризиран допустимо най-широко и допустимо на най-голям глас. Всеки един случай на опасност в обществени мрежи, на гонене на работно място, всеки един случай на унижение и така нататък ще бъде юридически публично притежание.
Моите лицемерни сътрудници в Екологичен потенциал доста пазят на думи правата и свободите и в този момент с моите сътрудници ще създадем по този начин.
 Сигнал от историчка от Битоля за антибългарски излъчвания и пропагандни филми (ВИДЕО) Сигнал от историчка от Битоля за антибългарски излъчвания и пропагандни филми (ВИДЕО)
" Здравейте, Историчка съм от Битоля, Македония, пребивавам в София от 15 година.. Пиша Ви по отношение на " античната " история и минало на " Републик...
С това се обръщам към всички българи в Македония да ми дават всекидневна информация за всеки един случай на тирада на омразата, на закани - било в обществените мрежи било в медии, било на работно място.
Всичките тези неща ще ги пишем и ще ги изпращаме на всички европейски представители, на всичките представители на политическите партии тук и ще желаеме от тях реакция.
Защото тук всяка година се дава премия за отбрана правата на индивида на името на Сахаров, тази година я завоюва, в случай че не се неистина, Белоруската съпротива.
И аз си мисля, че когато става дума за правата на хората, и откакто това ще бъде някаква тематика, ние доста ясно, мощно и на всеослушание би трябвало да сложим този въпрос. Въпросът за правата, политическите права, на македонските жители с българско национално съзнание.
Част от тях са български жители, само че има и такива, които не са. Десетки хиляди, в случай че не и стотици хиляди, са жителите на Република Македония, които таят в сърцето си обич към България, които помнят и пазят своето национално съзнание.
 Заев: Не се отхвърляме от македонската си еднаквост Заев: Не се отхвърляме от македонската си еднаквост
Северна Македония е осигурила за учебното заведение в Пустец, Албания, подаяние от 30 000 евро за планиране и създаване на спортни площадки в...
Това, че ренегатите в Скопие и София го отхвърлят не трансформира обстоятелството, че има стотици хиляди българи в Македония, които не престават да бъдат българи и не са се отрекли от българския си корен. На тях би трябвало да се помогне. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР