Крайно любопитен коментар за политическия проект на Кирил Петков и

...
Крайно любопитен коментар за политическия проект на Кирил Петков и
Коментари Харесай

Дончев с лятна закачка за Кирил Петков

Крайно любопитен коментар за политическия план на Кирил Петков и Асен Василев направи някогашният вицепремиер Томислав Дончев, заместник-председател на ГЕРБ.

Не мисля, че сме имали професионални контакти, само че се познаваме от години, сподели Дончев в " Панорама ". И добави: " Безспорно е нов, какъв брой е мощен, ще разберем напълно скоро. ".

След което с типичното си възприятие за комизъм съобщи: " На мен цялата история ми наподобява на една красива лятна обич на плажа, която даже да провокира мощни усеща, завършва скоро. ".

На репликата на водещия Бойко Василев, че има случаи, в които лятната обич продължава дълго, Томислав Дончев отговори: " Понякога продължава и през зимата, само че не всеки път. ".

Ще работим за оптимално добър резултат на изборите, безапелационен е някогашният вицепремиер. Темата за връщането на доверието на колкото се може повече български жители сега е съществена за нас, добави той.

Работата на служебния кабинет и политическото завещание е обект на дълъг политически дебат, доста е рано и мъчно да се вършат заключения, разяснява още зам.-председателят на ГЕРБ.

Когато едно служебно държавно управление се окаже намесено в изборния развой, това не е напълно почтено, безапелационен бе Дончев.

Той съпостави служебния кабинет с " една сговорна пиар тайфа ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР