Крайно безразлично ни е къдe ни пращат ДПС. Законът за

...
Крайно безразлично ни е къдe ни пращат ДПС. Законът за
Коментари Харесай

Патриотите изригнаха срещу ДПС: Те искат да колонизират България! Хиляди труски граждани ще станат български, без да имат право…

Крайно безразлично ни е къдe ни пращат Движение за права и свободи. Законът за българското поданство е рисков законопроект. Опасно е отварянето на ветрилото за банкет на жители по подобен метод. Да, има по-лек банкет на някой диаспори, където има български жители и общества.

Това съобщи Искрен Веселинов от Обединени патриоти в утринния блок на Българска национална телевизия. ”Гражданството е юридически акт, принадлежността към нация е нещо напълно друго. Така няколко хиляди турски жители да станат български жители без да имат право.Тези искащи за поданство в България желаят по-лесен достъп до Европа или достъп до влияне на политика в страната ни”, сподели той.

”ДПС-арската безочливост провокира бурни страсти в парламентарна зала. Те имат предпочитание за колонизация на България. Така щели да оправят демографската криза”, добави Веселинов. ”Когато имаш родител, който е бил български жител и се е изселил, е естествено да има по-лек банкет в страната. Обединени патриоти работят най-вече с българските общности отвън страната ни”, сподели още националният представител.

”Не е обикновено от политическата класа в някой страни да истеризира името на Македония. Всяка страна на Балканите може да каже, че Македония е нейна”, разяснява Веселинов митингите в Гърция за името на Македония.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР