Краят на турските сериали по bTV идва на 11 декември.

...
Краят на турските сериали по bTV идва на 11 декември.
Коментари Харесай

Краят на турските сериали по bTV идва на 11 декември

Краят на турските сериали по bTV идва на 11 декември. Тогава малкия екран трансферира обичания на хиляди фенове " Опасно прелъщение ", чийто шести сезон върви сега, в новия си канал bTV Story, правоприемник на bTV Lady.

Именно там феновете на турската драма ще могат да проследят финалните епизоди от шести сезон. Те ще се излъчват седем дни седмично без спиране от 21:30 ч.



Новият канал ще излъчва 48 часа премиерно наличие седмично - предимно романтични, трагични и престъпни поредици с 10 топ заглавия от Турция, Бразилия, Мексико, Южна Корея, Англия и Франция. Зрителите могат да чакат седем премиери в делничните дни от 16:00 до 00:00 ч. и още три премиерни заглавия през уикендите от 20:00 до 00:00 ч.

В деня на премиерата на новия канал ще се завъртят два нови рейтингови турски сериала  – „ Семейството “ и „ Златно момче “. Те ще се излъчват редом със международната им премиера в над 180 страни. Епизодите на сагата с Къванч Татлъту, която съумя да разбуни духовете с ексцентричния си сюжет, основа на който е психоанализата, ще се излъчват в делничните вечери от 19:00 ч. Веднага след него е ред на тоталния шлагер „ Златно момче “. Необикновената любовна история на двама млади, чиято смела и бурна връзка провокира интернационален отзив и трансформира сериала в едно от най-популярните заглавия за 2023 година в целия свят, феновете ще могат да проследят всяка делнична вечер от 20:00 ч. в епизоди от по час и половина, издават от малкия екран.

Всяка делнична вечер от 22:30 ч. bTV Story ще излъчва корейския сериал „ Не съм робот “ – история за богат бизнесмен с алергия към хора, който живее изолиран живот и поддържа връзка само със своя робот, който след това се оказва… жив човек. Европейските продукции ще бъдат показани от френския сериал „ Ослепително слънце “, чиито премиерни епизоди ще се излъчват всеки делник от 16:00 ч.

 
В седмицата на старта на bTV Story феновете на теленовелите също ще бъдат зарадвани с двата най-големи шлагера в Латинска Америка за последното десетилетие – „ Мащехата “ и „ Пантанал “. На 14 декември от 17:00 часа стартира мексиканският „ Мащехата “, който наблюдава разтърсващата история на жена, наказана на 35 години затвор за закононарушение, което не е направила. Веднага след него започва международният шлагер „ Пантанал “ – бразилски сериал с номинация за най-хубава теленовела на тазгодишните награди „ Еми “, гледан от над 150 милиона фенове единствено в родината си. Историята за една буйна и необуздана обич, разрастваща се на фона на едно от най-красивите места на земята ще се излъчва от 14 декември, всеки делник от 18:00 ч.

От 16 декември, всяка събота и неделя от 20 часа, са непокътнати за премиерната младежка поредност „ Чуй ме “.

Уикендите по bTV Story ще предложат на феновете специфичния късен слот, непокътнат за заглавия от престъпния род от целия свят - „ Сезар Вагнер “, „ Криминалните случаи на Мис Марпъл “и др.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР