Краят на годината е перфектното време за почивка и за

...
Краят на годината е перфектното време за почивка и за
Коментари Харесай

Уютът идва с мебелите, а настроението – с декорацията. Вижте нашите идеи за по-красив дом.

Краят на годината е съвършеното време за отмора и за развихряне из дома, тъй че той да стане още по-уютен. Съвсем редно е, когато извадите коледната декорация и започнете с декорациите, да осъзнаете, че може би домът ви има потребност от ободряване, което няма да постигнете единствено с нова декорация. Нуждаете се от повече -  нови мебели. Кога, в случай че не в този момент, да си подарите най-хубавия коледен подарък, който да не седи под елхата, а вие да седите върху него? В идващите редове ви даваме няколко хрумвания за основаване на лукс и уют за дома, към който няма да имате самообладание да се върнете в края на работния ден и да се насладите с чашка чай в ръка.

Перфектният диван за отмора и забавление

Диваните постоянно са първото нещо, за което хората се сещат, когато обмислят кои съществени неща за хола ще им трябват – те всекидневно са най-обемния елемент във всекидневната и по тази причина горещо предлагаме първо да изберете дивана и да координирате останалите мебели по отношение на него. В взаимозависимост от размера на стаята и стила на вашия фон, вие би трябвало и да обмислите по какъв начин планирате да употребявате хола си, защото това може да повлияе на вида диван, който ще си изберете. Ако сте огромно семейство или постоянно каните посетители, огромният ъглов диван е страховит избор.

 д Мебели Виденов

Определено Бохо ни сграбчи окото поради класическия си дизайн и тъмнозеленото, което е измежду най-тренди цветовете за дамаска този сезон. Двуместните или триместните дивани са подобаващи, в случай че декорирате дребни всекидневни, а тези с механизми за сън са отлично решение, в случай че ви би трябвало спомагателна стая, с изключение на спалнята или гостите постоянно нощуват при вас. Влюбихме се в Пелион, който сигурно ще притегля вниманието и ще добави превъзходен и пъстър акцент на помещението.   

 д Мебели Виденов

Фотьойлите, от своя страна, пък са много практично и дизайнерско решение, което е способно да придаде безусловно нов образ на дневната. А още по-хубавото е, че са и практични, когато имат и новаторския клик-клак механизъм, който бързо ги трансформира в мебел, на която да си полегнете, до момента в който гледате обичаното си предаване. Перфектен за тази цел е. Взимайте поради и тапицерията, когато избирате диван – това оказва въздействие върху структурата на стаята и има значение за поддръжката, от която вашият диван може да се нуждае в бъдеще. Диван с кожена тапицерия, да вземем за пример, е изключително подобаващ, в случай че имате дребни деца или домашни любимци.

 д Мебели Виденов

Секцията – щрих хубост и жанр

Следващото, на което би трябвало да обърнете внимание, е секцията – значима част от обзавеждането, което може да „ облечете “ в своя личен жанр. Обичате цветя и книги или пък сувенири от пътуванията си? Всичко, което „ крещи “ вашето име, ще откри място върху новата ви секция и ще преобрази интериора. Да вземем, да вземем за пример, електронните устройства  – въпреки че все по-често желан вид става окаченият на стената тв приемник, доста по-практично е да изберете секция, с цел да държите цялата си електроника дружно, изключително, в случай че имате подпора за игри или дружи „ джаджи “, чието място е точно холът. Секцията Монреал е чудесна, тъй като е огромна и разрешава да приберете нещата, които стоят в хола на несъмнено място, а и е плодородна за украшения.

 д Мебели Виденов

Ако имате потребност от нещо по-минималистично, то независимите етажерки, които се разполагат непосредствено върху стената, като  са идеалният вид. Секция за украшения като пък е подобаваща, в случай че имате доста книги или растения, които да допълват интериора на дневната.

 д Мебели Виденов

Повече светлина

Осветлението е от решаващо значение за която и да е стая, тъй като е способно да промени радикално настроението и цветовете вътре. Особено през зимните месеци, когато денят става по-къс, ролята на лампата е още по-важна. Настолните лампи могат да преобразят радикално метода, по който наподобява холът ви. Те не са единствено с практична функционалност като, да вземем за пример, за четене или работа в хола, само че могат също да ви оказват помощ да контролирате по-добре стила и атмосферата на стаята. По-доброто осветяване също по този начин прави оптически стаята по-просторна, което е изключително потребно, в случай че декорирате дребна всекидневна. Харесахме си, който ще добави малко изискан, а що се отнася до горното осветяване, мотото ни е „ дано има светлина “ и по тази причина залагаме на лампа за таван с 5 крушки.

 д Мебели Виденов

Всички наши оферти, а и доста повече, ще откриете в, които не просто честват „ черен петък “, а през целия ноември им е петъчно с подобаващи цени до -40% понижение на артикули за дневна. Разгледайте изобилието от оферти и се влюбете в мебелите, които ще преобразят вашата дневна и ще основат мечтания уют. След като си набавите всичко належащо от Мебели Виденов, ви остава единствено да украсите коледно, да си поемете въздух и да посрещнете посетители в преобразения си хол.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР