Краят на един месец не означава непременно край на ретроградния

...
Краят на един месец не означава непременно край на ретроградния
Коментари Харесай

Само две планети ще бъдат ретроградни през МАЙ, но проблеми и драма дебнат отвсякъде

Краят на един месец не значи безусловно завършек на ретроградния цикъл. Планетарната ретрограда, която стартира през април 2022 година, го потвърждава и то като се има поради, че е единствено една и стартира на практика в края на месеца и ще продължи през лятото и даже част от есенните месеци. Това значи, че обезпечено ще намерите най-малко една ретроградна планета през месец май.

Колко планети ще бъдат ретроградни през май 2022?

Всъщност ще има две ретроградни планети през май:, който стартира на 29 април, и прословутият назадничав Меркурий , който наближава. Но до момента в който терминът „ назадничав “ може да аргументи доста премеждия – т.е. ретроградни мемоари към различия или свади сред обичаните хора – действителността е, че ретроградите са доста по-чести, в сравнение с може да си визиите.

Вземете да вземем за пример ретроградния Меркурий – това събитие нормално се случва към три пъти всяка година (въпреки че през 2022 ни очакваат цели четири) и вие сте ги преживявали всякога, тъй че няма от какво да се страхувате. Мислете за всички злополуки, които преживявате през тези сезони, като за дребни неудобства.

Какво да чакаме от ретроградните планети през май 2022?

Ретрограден Плутон (29 април до 8 октомври)

Ретроградите на Плутон са по-малко забележими от ретроградите на Меркурий, само че те значат интервал на преосмисляне, тъй че въпреки всичко би трябвало да обърнете внимание. Плутон е назадничав всяка година за към шест месеца, тъй че нормално лишава малко повече време, с цел да разберете по какъв начин ще ви повлияе.

Ретроградният Меркурий, въпреки това, продължава към три седмици, което прави резултатите доста по-остри през този интервал - и от време на време даже преди и/или след ретроградата, като интервалът е прочут като фаза на сянка.

Разберете какво ще ви донесе ретроградният Плутон съгласно зодията ви:
 Какво да чака всяка зодия от ретроградния Плутон в Козирог  Какво да чака всяка зодия от ретроградния Плутон в Козирог  Какво да чака всяка зодия от ретроградния Плутон в Козирог  Какво да чака всяка зодия от ретроградния Плутон в Козирог
Ретрограден Меркурий (10 май до 3 юни)

Започвайки в изменчивия въздушен знак на Близнаци и завършвайки във закрепения земен знак на Телец, Меркурий ще бъде податлив да донесе ефикасни мисли и хрумвания през този интервал. През първата половина на ретроградността Меркурий ще бъде необикновено подкрепящ в Близнаци, защото това е знак за умствена стимулация и връзка. Но защото въпреки всичко е назадничав, евентуално ще забележите компликации при шерването и използването на тези хрумвания, до момента в който Меркурий не се върне в постоянния знак на Телец на 22 май.

До този миг концепциите, които сте измислили по време на ретроградността, ще бъдат затвърдени и подосигурени, тъй че ще бъде значимо да извършите колкото се може повече нужни промени и корекции във вашите инициативи, преди Меркурий да премине в Телец . Телец несъмнено е знак, който обича да поддържа нещата, тъй че евентуално ще забележите, че в действителност стартират да се забавят, откакто Меркурий се върне назад в този знак.

По време на тази назадничавост ще бъде значимо да помислите къде попадат Телец и Близнаци във вашата рождена карта , защото това са двата астрологични дома, които ще изпитат действието, до момента в който Меркурий се движи напред-назад сред тези знаци. Тези домове ще бъдат податливи на проверки и реорганизации от 10 май до 3 юни, тъй че в случай че нещата се усещат малко разпокъсани през това време, можете да сте сигурни, че обвинявате звездите - изключително в случай че имате планети в тези два знака.

Разберете какво ще ви донесе ретроградният Меркурий съгласно зодията ви:
 Хороскоп за ретроградния Меркурий през май  Хороскоп за ретроградния Меркурий през май  Хороскоп за ретроградния Меркурий през май  Хороскоп за ретроградния Меркурий през май
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР