Край нямат фалшивите новини от Елена Йончева. Това каза на

...
Край нямат фалшивите новини от Елена Йончева. Това каза на
Коментари Харесай

Делян Добрев: Край нямат фалшивите новини от Елена Йончева

Край нямат подправените вести от Елена Йончева. Това сподели на брифинг в Народното събрание депутатът от ГЕРБ Делян Добрев във връзка казаното от представителя на ПГ на Българска социалистическа партия Елена Йончева, че документите за "Кумгейт " са изпратени в Специализираната прокуратура.

Имам един единствен въпрос към Йончева и тя би трябвало да отговори - съучастник ли е тя на Цветан Василев, имат ли те обща компания, имали ли са такава и имат ли все още. Имам възприятието, че Йончева е най-големият експерт по подправените вести. Това е мое обосновано съмнение. Показа ли тя това разпореждане, което е размахвала в Народното събрание, да забележим дали въобще има нещо общо с казаното от нея. Не съм го чел, само че съм уверен, че няма по какъв начин в него да написа това, което тя приказва, просто тъй като това не е истина. Това са следващите подправени вести и клюки, съобщи Делян Добрев.

Доста е несъответстващо да разясняваме подправени вести, само че очевидно задачата им е тъкмо това. Заведох дело против Елена Йончева още преди месеци. То сега се движи процесуално. Има 16 разнообразни случая, в които тя ме е наклеветила, да не кажа набедила. Не съм сигурен дали днешното изявление не е набеждаване, това ще го ревизират юристите. Ще прибавя и него като 17-ти иск против нея, сподели още той
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР