Край на мистерията покрай отношенията на комика Димитър Рачков и

...
Край на мистерията покрай отношенията на комика Димитър Рачков и
Коментари Харесай

Мистерията около Димитър Рачков и Мария Игнатова падна

Край на мистерията около връзките на комика Димитър Рачков и ослепителното русо прелъщение Мария Игнатова. След като двамата прибързано отстъпиха креслата на водещи на Господари на ефира се зашушука, че са се разделили.

Всички обвързаха точно напускането им на хитовото шоу с следващ отлив в връзките им. Двамата не се бяха появявали обществено дружно от доста време и това подхрани още повече слуховете.

Други пък шушукаха, че русокоската е бременна и е решила да се отдаде на мира, с цел да не вреди на бъдещото си бебче. Вече нещата са ясни, а провинен за разбулването на мистерията е чаровната ко-половинка на Игнатова от Х фактор – Александра Енева.

Гласовитата певица пусна фотоси, на които е била на шумно празненство. Фотосите са два, а на тях изпълнителката е прегърнала Мария, която очевидно няма коремче. Веднага излиза наяве, че русокоската не чака дете от половинката си.

Втората мистерия, която е изцяло позволена, е дали Рачков и Игнатова към момента са дружно. На другия кадър, качен от Енева, влюбените гълъбчета театралничат с Маги Халваджиян и изпълнителката, и са ухилени до уши. При такава наслада надали можем да приказваме за скорошна разлъка или проблеми в връзките.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР