Кръвната проба на фолкаджийката Диона, която бе засечена да шофира

...
Кръвната проба на фолкаджийката Диона, която бе засечена да шофира
Коментари Харесай

Пуснаха Диона от ареста срещу тлъста гаранция

Кръвната проба на фолкаджийката Диона, която бе засечена да кара тузарското си Порше Кайен, удостовери съществуването на кокаин в кръвта й, научи “Телеграф " от свои източници. 

Певицата бе изловена от ченгетата на столичния бул. “България " в ранни зори. След като полевия тест е посочил, че тя е седнала зад кормилото след приложимост на опиати, тя е била отведена в 6-то районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи. 

Певачката ще бъде освободена от 5 000 лв. гаранция, макар че закона планува санкция от 500 до 1 500 лв. за сходно закононарушение. 

Кайенът пък е благосъстоятелност на лизингова компания и няма да бъде лишен, само че ще бъде назначен оценител, който да дефинира цената му, която Диона ще би трябвало да заплати. 

Материалите по случая се окомплектоват и ще бъдат предадени на прокурор с мнение за съд. Очаква се по-късно от прокуратурата да оповестят дали чалгаджийката ще бъде подведена под наказателна отговорност.

Изглежда януари е черен месец за Диона, която предходната година по това време купи лъскавия джип и няколко дни по-късно катастрофира с него. Тогава зад кормилото беше водача й, които го отнесе за пътното произшествие и бе уволнен. 

Диона стартира да се занимава професионално с музика през 2016 година. Участвала в няколко онлайн сериала, както и в игрални филми като актриса. Участвала е и в разнообразни риалити формати. Тя е дипломант от Великотърновския университет, компетентност " Политология ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР