Краткотрайни валежи ще има и през следващите дниНа празничния 24

...
Краткотрайни валежи ще има и през следващите дниНа празничния 24
Коментари Харесай

Пролетни превалявания и гръмотевици на празничния 24 май

Краткотрайни превалявания ще има и през идващите дни

На празничния 24 май ще е най-вече слънчево. Няма да вали в часовете преди обяд, а следобяд може да има краткотрайни валежи тук-там в западната половина на страната. Максималните температури ще са сред 24 и 29 градуса, в София- към 27, осведоми.

В планините ще има и слънчеви часове, и краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще бъде прохладно със мощен вятър от северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 17 градуса, на 2000 метра - към 9 градуса.

На морето ще доминира слънчево време, няма да има превалявания. Температурите там ще са малко по-ниски сред 17 и 21 градуса. Температурата на морската вода е към 16-18 градуса.

През идващите дни ще има доста слънчеви часове, само че и краткотрайни следобедни превалявания с гръмотевици. В сряда ще вали единствено в западните региони, а в четвъртък -на североизток, в петък - още веднъж на запад.

Температурите ще се покачат още и оптималните ще са сред 28 и 33 градуса. През почивните дни е допустимо да има по-интензивни превалявания. Тогава и температурите ще се намалят с няколко градуса.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР