Карина Цончева спечели два златни медала с лични резултати на

...
Карина Цончева спечели два златни медала с лични резултати на
Коментари Харесай

Двойна победа за Карина Цончева на турнира в Русе, от Пловдив още медали на сливенски адрес

Карина Цончева завоюва два златни медала с персонални резултати на Международния шампионат по лека атлетика „ Младост “. Проявата бе за юноши и девойки под 18 години и се организира в Русе.

Състезателката на Семеен кодекс „ Михаил Желев – Сливен “ победи в хоризонталните скокове. В най-хубавия си опит на скок дължина тя се приземи на 5.98 м, а на троен скок записа резултат от 12.48 метра. Карина към този момент има покрити нормативи от зимата за Европейско състезание за тази възраст, само че в този момент резултатите й са още по-впечатляващи.

На сливенски адрес медали от Русе донесоха и Стилиян Орлинов – бронз на скок дължина с 6. 82 метра, Кирил Георгиев и Петър Тодоров – надлежно сребро и бронз в тласкането на гюле.

Атлети на Семеен кодекс „ Михаил Желев – Сливен “ участваха и на различен шампионат, само че за мъже и дами, който се организира в Пловдив. Тук Христо Илиев победи в спринта на 100 метра с 10.45 сек. В скока на височина победа реализира Андреан Димитров с резултат от 2 метра. Калоян Айранов е първи в скока на дължи със 7.09 метра. Два медала в тройния скок – за Димитър Ташев – злато с 15.65 метра и Мартин Точев – бронз с 14.57 метра.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР