Кръстовището на Орлов мост в столицата беше освободено за движение

...
Кръстовището на Орлов мост в столицата беше освободено за движение
Коментари Харесай

Кой е виновен за побоя в София - таксиметров шофьор почина, има задържан

Кръстовището на Орлов мост в столицата беше освободено за придвижване рано тази заран, откакто през нощта таксиметрови водачи го блокираха в символ на съпричастност към умрелия нощес таксиметров водач в квартал " Разсадника ".

Таксиметровият водач е идвал по улица " Хъшове " против придвижването, движил се е в нарушаване. От другата улица идва автомобилът, в който се е движил 23-годишният мъж, арестуван за случая. Зад кормилото е била приятелката на момчето.

В зоната на кръстовището двата автомобила се засичат, стартира словесна замяна на реплики, която прераства в побой.

Според част от свидетелските показания пръв удар е нанесъл таксиметровият водач. Момичето е повикало полиция. Таксиметровият водач е повикал своя брат, дружно с други техни познати. Съдебномедицинска експертиза ще откри каква е повода за гибелта на таксиметровия водач.

23-годишното момче е с голям брой хематоми по цялото тяло и със строшен нос, наложило се е през нощта от ареста на Трето РПУ да бъде настанен в болница, като от съображения за сигурност няма информация в кое болнично заведение е. Разпитите по случая не престават.

Главният прокурор Иван Гешев разяснява, че гибелта на таксиметровия водач е в резултат на експанзията на пътя. Според него обстановката, на която ставаме очевидци, е плод на война на политици против прокуратурата.

Вижте още в директното включване на Иво Никодимов.


Последвайте ни във и
Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР