Кръстовището на бул. Александър Стамболийски“ с ул. Димитър Талев“ в

...
Кръстовището на бул. Александър Стамболийски“ с ул. Димитър Талев“ в
Коментари Харесай

Затварят за месец кръстовище на бул. „Александър Стамболийски“

Кръстовището на бул. „ Александър Стамболийски “ с ул. „ Димитър Талев “ в Пловдив се затваря за пътни транспортни средства през днешния ден пообяд до 10 март, оповестяват от Оперативна програма „ Организация и надзор на превоза “. Причината са продължаващите строително-монтажни работи по построяването на южния обходен колектор.

Временната организация по сигурност на придвижването ще бъде обозначена с нужните пътни знаци, указателни табели ще осведомят за обходните направления. Предвижда се автомобилният трафик откъм селищата в Родопската яка да бъде пренасочен от ул. „ Димитър Талев “ по ул. „ Поручик Въльо Стефов “.

От общината се извиняват на жителите за породеното стеснение, само че припомнят, че планът на ВиК за южния обходен колектор е от огромно значение за Пловдив. От компанията реализатор са уверили, че ще положат старания да отворят пътя преди избрания период. Междувременно по трасето, където тръбите са към този момент сложени, стартира възобновяване на настилките, тротоарите и осветлението.

Маршрутите на градските рейсове по линии №1 и 7 се трансформират, като автобусите ще минават по ул. „ Поручик Въльо Стефов “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР