Кръстев е съсобственик на заведението заедно с Емануил Лазаров, известен

...
Кръстев е съсобственик на заведението заедно с Емануил Лазаров, известен
Коментари Харесай

Гръмна Сега! Работата Е Дебела! Ето Кой Е Поръчал Погрома В Столичното Заведение!

Кръстев е съсобственик на заведението дружно с Емануил Лазаров, прочут като Емо Н*гъра. Според Министерство на вътрешните работи главната версия за погрома са неуредени финансови взаимоотношения сред двамата бизнес сътрудници.

Красен Кръстев и Емануил Лазаров са съдружници в пет компании - " Кристал Дивелъпмънтс " ООД, " Емпайър Дивелъпмънтс Груп " АД, " Кристал Кепитъл Инвестмънт " ООД, " Кепитъл Валю " ЕАД и " Сайънс Мениджмънт " ЕООД. Повечето от тях имат за съществена активност строителство и отдаване на парцели. Именно поради финансови проблеми в строителния им бизнес се е стигнало до наказателната акция в " Бесо ".

По неофициална информация Лазаров дължал огромна сума пари на Кръстев, като отказвал да му я върне и се криел. Затова и мъжете от групата, потрошила заведението, няколко пъти повторили на личния състав, че притежателят знае къде би трябвало да се обади, с цел да не идват още веднъж.

По-рано основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов заяви пред публицисти в Министерски съвет, че шестима са директните причинители на погрома. Двамата притежатели на " Бесо " са разпитани, а Кръстев е арестуван. Иванов акцентира, че сходни дейности няма да се толерират и съобщи, че поръчителите и причинителите на това действие ще понесат следствията според закона.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР