Красотата на жените е способна на големи чудеса, всичко най-красиво,

...
Красотата на жените е способна на големи чудеса, всичко най-красиво,
Коментари Харесай

3-те най-безупречни зодии, способни да покорят всяко мъжко сърце

Красотата на дамите е способна на огромни чудеса, всичко най-красиво, което човечеството има, е с помощта на дамите. Благодарение на безупречността на нашите дами, животът ни се усъвършенства всеки ден.

Женската хубост е възхвалявана от антични времена, античните мислители са анализирали тайната на женската хубост, която се състои в хармонията – съвършенството на женското тяло и хубостта на душата. Само умните дами, употребявайки безупречността на маниерите, реализирали невиждани висоти в любовта, политиката, интригите и въплъщението на своите проекти, от време на време подли и жестоки.

Астролозите от дълго време се пробват да схванат коя от зодиите е най-бесзупречна, въплъщаваща най-вече качества. Този сложен въпрос бил решен в интерес на три зодиакални знака.

Близнаци

Цялата хубост на жените-Близнаци се крие в тяхното многообразие, те постоянно са разнообразни. Неудържимото им предпочитание да се трансформират, да опитват върху външния си тип основава цялостен мавзолей от очарователни облици, всеки от които демонстрира изцяло разнообразни качества.

Техните превъплъщения постоянно реализират резултат и мъжете просто не могат да откъснат взор от тях.

И въпреки всичко това нещо, което е присъщо на всеки облик на представителките на тази зодия, е тяхната органична природа, прелест и еротика.

Известни дами, родени под знака на Близнаци: Мерилин Монро, Анджелина Джоли.

Дева

Представителките на тази зодия с право се смятат за привлекателни и очарователни дами. В реалност Девите не постоянно имат вродена хубост, само че стремежът им към прелестното, способността им да се грижат за себе си и да се презентират не оставят подозрение, че Девите заемат полагащото им се място в класацията на най-красивите дами.

И по какъв начин би могло да бъде другояче, тъй като те знаят по какъв начин освен да привлекат вниманието към себе си, само че и да го запазят.

Известни дами, родени под знака на Девата: Салма Хайек, София Лорен, Камерън Диас.

Водолей

Представителките на тази зодия несъмнено са привлекателни. Те освен имат външна хубост, само че и знаят по какъв начин деликатно да се грижат за себе си, което разрешава хубостта им да стане още по-дълбока. В същото време дамите Водолей са доста придирчиви, непристъпни и постоянно се държат много пренебрежително.

Известни дами, родени под знака на Водолей: Парис Хилтън, Дженифър Анистън.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР