Красивата спецполицайка Анна Витанова, прочула се с превързаната си ръка

...
Красивата спецполицайка Анна Витанова, прочула се с превързаната си ръка
Коментари Харесай

Какво се случи с красивата полицайка от Нощта на белия автобус?

Красивата спецполицайка Анна Витанова, прочула се с превързаната си ръка в „ Нощта на белия автобус” пред Народното събрание преди 4 години, може да влезе в светлината на прожекторите за непрекъснато. Апетитната брюнетка е получила предложение от столична кабелна телевизия да се завърне на екран от тази есен със лично начин на живот предаване, написа Lupa.bg.

Витанова от известно време обмисля промяна на попрището на прага на 40-ия си рожден ден. Според близки до полицайката тя е недоволна от ниското възнаграждение и неприятните условия на труд, само че по този начин и не намира сили да си тръгне от преданост към сътрудниците си от отряда. Предложението от известната телевизия обаче може да наклони везните в интерес на това да захвърли униформата.

Служителката на Специалните полицейски сили към Министерство на вътрешните работи стартира кариерата си точно на дребния екран преди близо 2 десетилетия. Анна е привикнала с камерите още от невръстна средношколска възраст, когато за броени дни се трансформира в звездата на кабеларката „ Колор” в родния си Кюстендил. Красавицата първо е кореспондент, след това стартира да чете новините. Когато я вижда на екран, босът на столичния „ Евроком” незабавно я кани да пристигна в София и тя приема без съмнение, надявайки се, че ще е идната Ани Салич.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР