Красивата синоптичка Никол Станкулова пусна първи снимки с бебчето си

...
Красивата синоптичка Никол Станкулова пусна първи снимки с бебчето си
Коментари Харесай

Никол Станкулова пусна първи СНИМКИ с бебето си

Красивата синоптичка Никол Станкулова пусна първи фотоси с бебчето си Теа, в персоналния си профил в Инстаграм. На фрагментите тя не демонстрира лицето му, а единствено театралничи застанала до модерния измежду майките мултифункционален Baby Hug, който се трансформира с кошара, стол за хранене и шезлонг.

Чаровната Никол наподобява повече от прелестно след раждането и още веднъж демонстрира съвършен стайлинг. На фотосите тя е облечена в бежов пуловер и шапка в същия десен, декорирана с розова лента, написа блиц.



Щастливата майка показа, че сега тежи 55 кг, само че не съблюдава никакви диети и режими и даже не спортува от години, тъй като мъчно намира стремежи и мотивация за такива неща. " Нямам никакъв режим на хранене, за жалост, хапвам безредно и каквото срещна по пътя. В момента дремя някъде по 3-4 часа на денонощие ", споделя Никол.

Теа се появи на бял свят при започване на ноември в болница " Света София ".

Никол беше до последно на екран, прикриваше коремчето си с по-широки облекла и по този начин и не разяснява слуховете, че чака дете. След раждането тя показа, че майчинството ѝ харесва, само че и призна, че това е огромно предизвикателство.

Тя разкри още, че има човек до себе си и възнамеряват да имат най-малко две деца. В момента и майка ѝ оказва помощ в развъждането на бебето, защото тя е решена да се върне на работа напълно скоро.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР