Красивата майка на Азис – Гергина, е имала предложение да

...
Красивата майка на Азис – Гергина, е имала предложение да
Коментари Харесай

Предложили са 6-цифрена сума на майката на Азис, за да се снима гола за корица на списание

Красивата майка на Азис – Гергина, е имала предложение да украси корицата на мъжко списание, и то не в България. Тя обаче отказала да се появи в еротична сесия макар 6-цифрената сума като хонорар, написа " Телеграф ".

Пост

Тайната за предлагането за голи фотоси на Гергина издаде звездният й наследник. " Когато майка ти наподобява по този метод, не е учудващо, че е отказала шестцифрен хонорар да бъде корица на едно от най-известните мъжки списания в света. И поканата не идва от България.

Не е сензация и това, че е родила мен. Не е изненадващо, че цялостен живот е работила като плебей, с цел да ме отгледа и направи това, което съм сега. Интересното е, че е на 65 години, аз на 44 и ми звъни по телефона с въпроса: " Васко майко, ял ли си ", написа в персоналната си страница в Инстаграм изпълнителят на " Хабиби “.

Обич

За хубостта на майката на Васил, както е рожденото име на артиста, се приказва от години. Тя наподобява като негова сестра и несъмнено доста млади девойки могат да й завидят. Самият Азис нееднократно е споделял, че връзката им е извънредно мощна и двамата доста се обичат. Това проличава и от написаното от него, където излиза наяве, че въпреки от дълго време да е независим и огромен мъж, Гергина към момента се интересува всекидневно дали наследникът й е добре и дали е ял.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР