Красивата Марта от Ергенът определено си спечели слава, която вече

...
Красивата Марта от Ергенът определено си спечели слава, която вече
Коментари Харесай

Най-горещата БГ художничка: Какво се случва с красивата Марта от "Ергенът"?

Красивата Марта от " Ергенът " несъмнено си завоюва популярност, която към този момент избледня. Подобно нещо се случи с всички девойки от шоуто, чиято популярност бързо изчезна. Същото важи и за Виктор Стоянов, който пък се появи в много криндж видео, в което пее. Ама, в действителност е криндж, направено е за развлечение, само че... не е занимателно.

Няма нищо, да се върнем на Марта, която несъмнено си живее сносно, в случай че съдим от постовете ѝ в Instagram.

Виж още: Родните инфлуенсъри, които избухнаха с Влогмас 2022 

Красавицата не е споделяла има ли мъж до себе си, само че е несъмнено, че не е сама. Наскоро Марта качи фотография с много забавен мъж, само че от описанието излиза наяве, че двамата са по-скоро другари, а не гаджета. Мног ообаче си отиват!

Виж още: Не инфлуенсъри, а същински предприемачи! Как си вадят парите семейство Джаферович?

Иначе художничката скоро не е показвала нови произведения и се надяваме, че не е в креативна рецесия. Марта обаче качва много секси фотоси, в това число без горнище, само че това не е нещо ново за нея.

Инфлуенсърската кариера очевидно не е след топ целите на Марта, тъй като в страницата ѝ няма единствено рекламни постове, сходно на Виктория Капитонова, която друго не качва, в случай че не е платено от някой бранд. Само тоалетна хартия не е рекламирала Капитонова, само че нищо чудно и с това да ни изненада.

Виж още: „ Казаха ми да легна под ножа! “: Леа Мишел разкрива 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР