Красивата Ендер Челеби от хитовия турски сериал Опасно изкушение“ идва

...
Красивата Ендер Челеби от хитовия турски сериал Опасно изкушение“ идва
Коментари Харесай

Любима турска актриса идва в България за концерт

Красивата Ендер Челеби от хитовия турски сериал " Опасно прелъщение “ идва у нас за концерт, научи " Телеграф “ от мениджъра Кирил Кирилов.

Актрисата и певица Шевал Сам, която изигра основната роля в сапунката, ще гостува за първи път в България още този декември.

" Още преди две седмици започнахме договарянията с видеовръзка по уотсъп, още не сме се виждали. Тя има планувани много концерти в Турция през декември и се наложи малко да размести датите, с цел да може да си освободи няколко дни да пристигна в София. Много се зарадва на предлагането ми и на драго сърце одобри. Никога до момента не е била в България. Още не мога да кажа датата и мястото поради контракта с медийния сътрудник, само че тези дни ще се разбере “, показа Кирил Кирилов.

Той добави, че Шевал ще докара и собствен сътрудник от " Опасно прелъщение “, който да се появи на сцената в средата на шоуто, до момента в който тя си смени тоалета. Дали ще е някой от съпрузите, за които се омъжва през шестте сезона, ще пази до последно в загадка. Сигурно е обаче, че звездата ще пристигна със своя бенд от 20 музиканти, а преди нея ще излязат и две от най-големите родни звезди.

Шевал Сам ще пристигна у нас единствено броени дни, откакто отпразнува 50-годишния си празник. Тя е родена в фамилията на фамозната турска певица Леман Сам и музиканта Селим Сам и това евентуално това е предопределило нейния път на певица, композитор, текстописец и актриса.

Учи в Професионалната гимназия " Исов Япи “ и след това следва изящни изкуства във факултет " Графичен дизайн “ в Мармарския университет. Има 6-годишен брак с футболиста Метин Текин, от който има наследник Тарък Емир, а по-късно и връзка с артиста и музикант Сарп Маден. На прощалното празненство на " Опасно прелъщение “ това лято се е появила с рекламния сътрудник Джем Топчуолу, поради което са обвинени като нова двойка. Шевал Сам е звезда и от различен известен турски сериал " Приказка за Бодрум “, предаван по Diema Family, където играе хотелиерската брачна половинка Йълдъз Ергювен, която се развежда с Еврен поради неговата държанка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР