Красивата Алекс от Alex&Vladi предприе една важна и много лична

...
Красивата Алекс от Alex&Vladi предприе една важна и много лична
Коментари Харесай

Алекс от Alex&Vladi предприе важна стъпка: "Нямате на идея, колко много го исках!"

Красивата Алекс от Alex&Vladi предприе една значима и доста персонална стъпка. Наското тя показа в Инстаграм, че е към този момент покръстена и е щастлива, че е взела това решение в зрелост. 

Никога не е късно да обновиш душата си! Аз се кръстих на 25 година Вярвам, че връзката ми с Господ ще става все по-силна и съм сигурна, че и мама е чествала с нас в оня ден (08.09.21). Благодаря на прелестната ми кръстница Мария и семейството и, които направиха този ден толкоз специфичен и на Отец Зоран (Манастир Св.Николай Чудотворец), както и на цялото ми семейство, че бяхме дружно! Нямате на концепция, какъв брой доста го желаех! Обичам да го споделям: Бъдете благословени❤️Амин! ", написа Алекс към фотография, на която е дружно със сестра си Влади.

Виж още: Смях и доста закачки: Алпер Чочев за гаджетата, изневерите, парите и другарството с Диона 

Двете сестри имаха едно прелестно и много интензивно лято, цялостно с участия и нови песни, а правилните им почитатели следяха всяка тяхна крачка. Наскоро Алекс призна и за друго нещо, което обмисляла дълго време, само че на този стадий към момента не е подхванала първата стъпка. Алекс призна, че в продължение на 3 месеца е обмисляла слагането на импланти, само че на този миг се е отказала. " Здрава съм, права съм, красива съм, млада съм и си имам задоволително по-важни неща, за които да мисля ", безапелационна бе тя. 

Виж още: Красима от " Игри на волята " смени цвета на косата си и проговори - за килограмите, мъжете и още

Изображение: https://www.instagram.com/awexi/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР