Красивата актриса Меган Маркъл блести в особена светлина на корицата

...
Красивата актриса Меган Маркъл блести в особена светлина на корицата
Коментари Харесай

Меган Маркъл разказва за любовта си с принц Хари

Красивата актриса Меган Маркъл свети в особена светлина на корицата на октомврийския брой на сп. Vanity Fiar. Смуглата брюнетка е снимана от гениалния фотограф Питър Линдберг, а в изявлението си за списанието тя приказва намерено за любовта си с принц Хари. Нещо, което се случва за първи път.

 Снимка 311106

Актрисата от сериала " Костюмари " споделя, че двата са същински влюбени. Те са дружно от 1 година. Тя се надява, че напълно скоро ще пристигна времето, когато ще се показват публично като двойка.

Меган обаче се радва на дискретността, която двамата съумяват да поддържат, макар големия медиен интерес към тях. " Това си е нашето време ", счита актрисата, която към този момент е първата публична другарка на Хари.

 Кралицата даде благословията си на принц Хари и Меган Маркъл
Кралицата даде благословията си на принц Хари и Меган Маркъл

До пролетта двамата ще бъдат сгодени

" Щастливи сме. Лично аз доста обичам огромните любовни истории ", споделя в изявлението Меган, като загатва, че тяхната е точно такава.

 Снимка 311109

Половинката на Хари счита, че известността, която е придобила към връзката й, не я е трансформирала. " Хората, които са покрай мен и ме познават, знаят коя съм аз. Останалото е просто звук ", споделя тя.

 Снимка 260167

Меган продължава работата си в " Костюмари ", като пътува постоянно сред Лондон и Торонто, където се снима седмия сезон на сериала.

След края на телевизионния й ангажимент нищо чудно Меган да заживее за непрекъснато в Лондон, а ние да станем очевидци на първата женитба на английски престолонаследник с американка, откакто Уолис Симпсън завъртя главата на крал Едуард VIII. Сватбата им преди 81 години провокира историческата му абдикация от трона.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР