Красивата актриса Лили Колинс е на меден месец, но не

...
Красивата актриса Лили Колинс е на меден месец, но не
Коментари Харесай

Лили Колинс на скандинавски меден месец

Красивата актриса Лили Колинс е на меден месец, само че не очаквайте някоя топла и екзотична дестинация, като Дубай или друго обичано на родните инфлуенсърки място, а много по-студено и неповторимо. Актрисата показа в Instagram няколко красиви фотоси, на които целува брачна половинка си Чарли Макдауъл по време на техния скандинавски меден месец, написа каналът във vbox7. Припомняме, че Лили и Чарли Макдауъл подвигнаха женитба през септември, на която участваха най-близките на двойката.
                 

Лили е написала към фотосите: " Нашият скандинавски меден месец може и да завърши, само че приключението несъмнено не е ". На една от фотосите двамата влюбени са седнали на дървен мост над вада, а на различен кадър споделят блага целувка. 

Колинс и Макдауъл са се ожениха в Дънтън Хот Спрингс, Колорадо. За приказния си ден булката бе заложила на бяла дантелена рокля на Ралф Лорън. Екранната Емили получи куп поздравления за сватбата от своите звездни приятелки, измежду които актрисите Рийз Уидърспун и Ванеса Хъджинс.
                 

Иначе за сантиментална връзка сред Лили Колинс и Чарли Макдауъл за първи път се заприказва през 2019 година През септември 2020 година пък писахме, че актрисата е към този момент сгодена и приготвя сватбата. Интересен факт е, че Лили Колинс е щерка на известния английски артист Фил Колинс .
                 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР