Красива торта от феновете получиха на старта на подготовката си

...
Красива торта от феновете получиха на старта на подготовката си
Коментари Харесай

Торта от феновете на старта на подготовката на...

Красива торта от почитателите получиха на старта на подготовката си хандбалистките от ХК Хасково.

По традиция тарторът на агитката на хасковлийки Слави Христов им подари вкусния сладкиш с топка от горната страна и надпис ХК Хасково. Той им пожела да подобрят триумфите си през новата 2019 година и им даде обещание още веднъж цялостна поддръжка от трибуните.

Хандбалистките на Хасково упражняват интензивно за финалите на Купата на България при 19-годишните, които са тази събота и неделя в спортна зала „ Спартак “.

В Хасково идват отборите на „ Бъки “ (Габрово), „ Етър “ (Велико Търново), Панагюрище и „ Ники спорт “ (Сливница). Миналата година хасковлийки завоюваха сребърните медали, като упоритостите са още веднъж за край. Сега няма да може да взе участие възстановяващата се от травма националка Василена Шомова. За разлика от предходната година обаче ще играе друга националка – Маринела Панайотова.

На първата подготовка бяха единствено две от четирите национални от отбора. Тортата получи точно едната от тях - Християна Иванова, другата, която е националка при девойките до 16 години Катерина Ванчева също беше на игрището. Отсъстваха Василена Шомова, която претърпя интервенция на коленни връзки неотдавна и ще се възвръща още най-малко половин година, и Маринела Панайотова, която щяла да се включи в края на седмицата.

Преди тренировката именничката Иванина Ванчева почерпи с бонбони съотборничките си. Тя и Християна Иванова са абитуриентки тази година и най-вероятно това е последният им сезон за родния им тим.

Президентът на клуба Марияна Стаматова сподели, че тази година имат големия късмет да победят в шампионата, тъй като за втора поредна година са домакини на конкуренцията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР