Красимира Иванова е категорична, че не я интересува дали мъжът,

...
Красимира Иванова е категорична, че не я интересува дали мъжът,
Коментари Харесай

Майката на прегазения Паоло: Виновникът за смъртта на сина ми не е наказан

Красимира Иванова е безапелационна, че не я интересува дали мъжът, умъртвил детето й, съжалява за случилото се!

Освобождават предварително от пандиза мъжа, който умъртви с джипа си 4-годишния Паоло в пешеходната зона в центъра на Стара Загора.

Георги Сапунджиев нямал прегрешения, към този момент се интересувал от вяра и посочил „ блестящи резултати " на курс за отговорно шофиране, стимулира се съдът.

Сапунджиев беше наказан на шест години затвор. Излежа четири от тях, като повече от година беше под домакински арест поради влошено здраве. Сега съдът смени оставащите му две години зад решетките с пробация, само че му забрани да кара до 2025 година

Прокуратурата в Стара Загора към този момент стачкува решението.

„ Това не е наказване. Шокирана съм от обстоятелството, че Сапунджиев няма да изтърпи наказването си”. Така майката на убитото дете Красимира Иванова разяснява в ефира на „ Здравей, България” решението на съда.

Жената съобщи, че даже до момента в който е бил под домакински арест, Сапунджиев не се опитал да се свърже със фамилията на жертвата си. А и те не желаели никакъв контакт с него.

„ Все ми е тая дали съжалява. Ако съжалява, да отиде да го каже на детето ми в старозагорските гробища”, безапелационна беше майката на Паоло, оповестява NOVA.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР