Красимир Петров ще трябва да измъква Миньор (Перник) от кризата.

...
Красимир Петров ще трябва да измъква Миньор (Перник) от кризата.
Коментари Харесай

Директор на Локомотив поема Миньор

Красимир Петров ще би трябвало да измъква Миньор (Перник) от рецесията. В началото на годината наставникът, който през есента бе освободен от Пирин, бе назначен за състезателен шеф на Локомотив (Пловдив).

Наскоро обаче на " Лаута " имаше земетресения, които засегнаха част от управлението. Изпълнителните шефове Лъчезар Димитров и Румен Руйчев подадоха оставки, само че от клуба не оповестиха бъдещето на Петров. 
 Директори в Локо (Пд) хвърлят оставки! Томаш получава цялата спортно-техническа власт Директори в Локо (Пд) хвърлят оставки! Томаш получава цялата спортно-техническа власт
Той ще бъде претрупан с задачата да помогне на закъсалия отбор във Втора лига. Както е известно, един от босовете на Локо Пд - Адам Сотков, оказва помощ и на перничани.

В момента Миньор се намира в зоната на изпадащите отбори във втория ешелон. " Чуковете " са в серия от четири следващи загуби. Едната от тях бе в края на есенния полусезон, а другите три през пролетния. В нито един от тези мачове перничани не съумяха да отбележат гол. 
 Миньор (Перник) с двоен трансферен удар Миньор (Перник) с двоен трансферен удар
Затова и Емил Серафимов ще бъде освободен от поста на старши треньор. Предстои новината да бъде официализирана. Той застана отпред на тима в края на септември предходната година. Тогава някогашният футболист на Миньор размени на поста Христо Янев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР