Красимир Каракачанов заяви, че ако ВМРО получи втори мандат за

...
Красимир Каракачанов заяви, че ако ВМРО получи втори мандат за
Коментари Харесай

Андрей Слабаков става евродепутат, ако ВМРО вземе втори мандат

 Слабаков: Facebook е цялостен с тролове и червеи
Красимир Каракачанов съобщи, че в случай че Вътрешна македонска революционна организация получи втори мандат за Европейския парламент, най-вероятно ще разместят листата, с цел да може режисьорът Андрей Слабаков да стане евродепутат, стана ясно от изявление на водача на партията по бТВ.

От изявлението му може да се съди, че Слабаков е получил много преференции, само че към момента не е явен крайният резултат от вътрешното броене. Според информация на Нова телевизия, Слабаков обаче сигурно е получил задоволително преференции, с цел да измести втория в листата Юлиан Ангелов.

Каракачанов сподели, че няма да приключи присъединяване на партията си в обединението Обединени патриоти еднолично, като ще разиска с Волен Сидеров и Валери Симеонов бъдещето на съдружието им.

Ангел Джамбазки, който е лидер на листата на Вътрешна македонска революционна организация, разяснява, че ВОЛЯ, „ Атака ”, „ Възраждане ” и „ Презареди България ” от самото начало са водели акция против тях:

„ Тези хора не работеха за своя позитивна акция, те желаеха да смъкват нас, да нямаме ние посланичество ”, разяснява той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР