Красимир Балъков и други знакови фигури от историята на Щутгарт

...
Красимир Балъков и други знакови фигури от историята на Щутгарт
Коментари Харесай

Балъков и други знакови фигури основаха легендарен клуб на Щутгарт

Красимир Балъков и други знакови фигури от историята на " Щутгарт " се събраха в едноименния немски град, с цел да основат клуб на легендите.

Емблематичният български халф игра за " швабите " 8 година, а по-късно още 2 бе част от треньорския му щаб като асистент.

Ето какъв пост пусна Балъков във фейсбук във връзка основаването на клуба:

" За мен е чест да съм част от самодейността на VfB Stuttgart Клуба на Легендите!

Футболисти от няколко именити генерации се събрахме на прочувствена вечеря в гурме ресторанта на кулинарната легенда Вилхелма в квартал Килесберг, с цел да поставим началото на Клуба на Легендите.

Освен в доста мемоари, смях, с положително вино и ведро въодушевление прекарахме времето да се срещнем с идеите, чиито посланици ще бъдем.

Целта е Клубът на Легендите да помогне на тима да бъде още по-близо до сърцето на града и да е още по-активен участник в обществения и публичен живот на общността!

Вярвам, че мога да пренеса опита, който ще натрупам с Клуба на Легендите в Щутгарт, и в България! Като погледна празните игрища, считам че българските клубове също имат потребност от сходни вдъхновяващи начинания! "

Освен Краси измежду създателите бяха Маурицио Гаудино, Ханзи Мюлер, Джоване Елбер, Гюнтер Шефер, Какау, Карлхайнц Фьорстер, Тимо Хилдебранд, Йоанис Аманатидис, Гуидо Бухвалд, Андреас Хинкел, Риан Адрион, Карл Алгьовер, Маркус Бабел, Дитер Хьонес.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР