Краси Радков е бутан здраво за победа в „Като две

...
Краси Радков е бутан здраво за победа в „Като две
Коментари Харесай

Скандал в „Капките“: Маги бута яко Краси Радков, за да се „сложи“ на Слави!

Краси Радков е бутан крепко за победа в „Като две капки вода“, шоуто бие на нагласено!
Тази година предаването „Като две капки вода“ наподобява по-нагласено от всеки път. Не стига, че непрекъснато се падат комфортни за участниците облици за реплика и все пак не ги вършат както би трябвало, само че и спечелилият наподобява повече от явен.



Той обаче не е явен, тъй като демонстрира кой знае какви заложби в имитациите, а тъй като е любим на екипа на шоуто. Става въпрос за Краси Радков.

Актьорът към този момент повече от месец е бутан най-нагло и от журито, и от продуцента Магърдич Халваджиян. Именно по тази причина сега води във краткотрайното класиране.

Снощи Краси трябваше да имитира своя шеф Слави Трифонов. Как навръх него му се падна Дългия за реплика, е много подозрително, само че въпросът е, че на тази сцена сме виждали доста по-добри фалшификати на Слави. Въпреки това Краси завоюва лайфа и продължи решително да води в класирането.

Според някои клюки Маги Халваджиян е определил Радков за победител, с цел да се „сложи“ на новата власт в лицето на Петков и Трифонов. Досега той гласуваше за ГЕРБ, само че с цел да оцелее в този бизнес и да остане на екран, би трябвало да бъде еластичен.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР