Кръшен кючек на фона на световноизвестния хит на Азис, Мотел,

...
Кръшен кючек на фона на световноизвестния хит на Азис, Мотел,
Коментари Харесай

Ние ги пращаме да учат езици, а те – „Шушана“ и Азис на по цигара в междучасието

Кръшен кючек на фона на световноизвестния шлагер на Азис, " Мотел ", съчетаващ в себе си лирика, драма и неповторима хореография, възбуди до краен лимит дванадесетокласници в Средно общообразователно учебно заведение за непознати езици (СОУИЧЕ) " Св. Климент Охридски " в Благоевград, оповестява struma.com. Екзалтирана госпожица разкърши нежна снага в палавия темп на парчето, под музикален акомпанимент на юноша, който тропа по стоманения парапет, като същински корепетитор. Свидетел на това виртуозно осъществяване на шлагера " Мотел ", става ученичка, която сега на осъществяването на песента, избра да пуши и през димната завеса да приглася на съученичката си.

Присъствието ѝ леко разсейваше танцьорката, която получи остра забележка от корепетитора си: „ Селянко, играй, в случай че играеш, ти си била доста тъпа селянка “. „ Тъпата селянка “ се разсърди и съобщи: „ Ако тя не играе, и аз няма да играя “, само че след това бързо и мина и продължи с втория шлагер от репертоара си – „ Шушана “ на Наско Ментата.

Така в песни и танци мина междучасието на към този момент порасналите възпитаници, които скоро ще излязат от учебно заведение и ще скочат в същинския
живот. Възмутените мнения и разбори по тематиката " Какво бъдеще ни чака " не закъсняха.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР