Красен Кралев припозна свои заслуги в и . След като

...
Красен Кралев припозна свои заслуги в и . След като
Коментари Харесай

Красен Кралев пое ``цялата отговорност`` за златния олимпийски медал на Ивет Горанова |

Красен Кралев припозна свои заслуги в и .

След като през вчерашния ден 21-годишната българска каратистка зарадва цяла България с оценката си, някогашният състезателен министър от ГЕРБ написа:

" Категорично поемам цялата отговорност за представянето ни! До последния момент. И съм сигурен, че ще има още доста триумфи!

Показахме по какъв начин може да се работи вярно в спорта, с цел да се върнат още веднъж триумфите. Сега остава да го продължим! "



Как съответно Кралев е съдействал не излиза наяве от този текст. Друга негова част обаче е недвусмислена: служебният министър на спорта нямал право и да си помисля за заслуги: " На първата си конференция така наречен длъжностен министър на спорта бе безапелационен, че не може да носи отговорност за представянето ни в Токио. Благодаря му! "

Защо Кралев назовава министър Андрей Кузманов " по този начин наименуван длъжностен министър " дотук не се обяснява. Това се случва в следваща публикация на Кралев, която гласи:

" Специални благодарности на президента на модерния петобой Андрей Кузманов. Още на първата си конференция като назначен от хунтата на Румен Радев длъжностен министър пред всички съобщи, че не може да поеме никаква отговорност за представянето на олимпийците ни в Токио. Защото бил прекомерно малко на поста.

Не пожела да ги разяснява и в сряда, когато избълва един куп неистини за положението на Министерство на младежта и спорта.

Е, с голяма наслада поемам цялата отговорност за представянето ни на Олимпиадата! Защото ние показахме по какъв начин би трябвало да се подвига спорта малко по малко. Оставихме сериозна основа, върху която може да се гради. Сега всичко зависи от идващите. Които да са и те! "

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР