Красавицата от екстремното риалити Игри на волята Мирела е щастливо

...
Красавицата от екстремното риалити Игри на волята Мирела е щастливо
Коментари Харесай

Юлиан Костов е гадже с красавица от „Игри на волята“

Красавицата от рисковото риалити " Игри на волята " Мирела е щастливо влюбена и то не в кого да е, а в артиста и продуцент Юлиан Костов, който откри за Холивуд актрисата Мария Бакалова.

Въпреки че двамата не крият връзката си, те въпреки всичко избират да не дават прекомерно необятна публичност на връзките си, най-вероятно, тъй като те са още напълно първоначално.

Че са дружно стана ясно от фрагменти, които Мирела и Юлиан са си създали в Лондон, където артистът главно живее и работи. Те са се разходили до някои от забележителностите на британската столица, също така са посетили и мюзикъла " Цар Лъв ".

Нищо чудно точно Мария Бакалова и половинката й Валери Григоров да са били в основата на запознанството на двойката. Припомняме, че Валери и Мирела бяха съотборници в " Игри на волята " и съумяха доста да се сближат по време на присъединяване си в надпреварата.

 

 

Мнозина даже ги заподозряха допълнително от другарство, само че двамата по този начин и не станаха гаджета нито по време, нито след края на предаването.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР