Красавицата Нанси Карабойчева стана майка за първи път през юли

...
Красавицата Нанси Карабойчева стана майка за първи път през юли
Коментари Харесай

Нанси Карабойчева забременяла по-малко от три месеца след раждането на сина си

Красавицата Нанси Карабойчева стана майка за първи път през юли предходната година, само че единствено седем месеца след раждането на сина си Матей, тя показа в обществените мрежи, че още веднъж е бременна.

В скорошна обява в Instagram носителката на купата " Мис България " за 2013 година споделя, че е забременяла с второто си дете по-малко от 3 месеца след раждането на сина си.

" Нямаше и три месеца, откакто родих Матей, и забременях още веднъж с нашия бебчо #2.
Каквото и да си приказваме - това е доста къс интервал, с цел да може тялото на една жена да се възвърне и да е готово изцяло, с цел да пораства още веднъж живот в него..
За благополучие - наблюдаващият ме доктор ме увери, че организмът ми е задоволително мощен и може да се оправи с още една бременност, даже и в толкоз къси периоди.
Друг доста огромен плюс беше, че кърмех Мати и продължавах да пия предписаните ми още през бременността витамини - Фемибион, защото с изключение на през интервала на бременност, те са подобаващи и способстват и през този на кърмене.
За моя наслада, с помощта на тях, фолатният ми банкет е бил задоволително съответен още преди да зачена още веднъж, защото Фемибион съдържа нужната дневна доза за една бременна фолиева киселина, също по този начин нужните за интервала витамини и микроелементи.
Това сигурно ми внася повече успокоение и убеденост, тъй като каквото и да си приказваме - при толкоз скорошна бременност няма по какъв начин терзанието изцяло да отсъства. ", споделя тя с почитателите си.

Второто дете на хубавицата и нейния брачен партньор - волейболиста Добромир Димитров, също ще е момче.

Това заяви преди дни Карабойчева, която бе провела празненство за откриване на пола на бебето в родното си село Юнаците.

Красивата и нежна Нанси се обрисува като мощна мъжка майка.

" Обичам ви безпределно, мои трима прелестни мъже! Очаквам с неспокойствие да се гушкаме четиримата ", споделя тя.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР