Кралското семейство е силно загрижено за предстоящите мемоари на принц

...
Кралското семейство е силно загрижено за предстоящите мемоари на принц
Коментари Харесай

Принц Чарлз може да е пряк потърпевш от книгите на принц Хари

Кралското семейство е мощно загрижено за идните записки на принц Хари , твърди.

Според изданието в Двореца има „ доста действителни опасения “, че автобиографията на Хари (и останалите три книги, за които се приказва, че са част от договорката с него и Меган Маркъл) могат да „ дестабилизира монархията “ и да създадe проблеми, когато пристигна време принц Чарлз да заеме трона , предават от.

Предполагаемите страхове са обвързани най-много с информацията, че Хари има проекти да издаде втора книга след гибелта на кралицата , която съгласно вътрешни източници би могла да попречи на прехода на властта от кралица Елизабет II към най-големия ѝ наследник, принц Чарлз.

Както оповестява обаче, юристите на Хари и Меган бързо открекоха слуховете за книга, планувана за издаване след гибелта на кралицата , наричайки изказванията „ подправени и оскърбителен “. Издателите от Penguin Random House, за които се счита, че са предложили на двойката контракт в размер на 18 милиона паунда, отхвърлят коментар.

Херцогът на Съсекс ще издаде автобиографията си през 2022 година, когато се навършват 25 години от гибелта на майка му принцеса Даяна. Друго събитие през идната година е платиненият празник на кралицата и опасенията са, че книгата може да засенчи тържествата по случай 70-годишнината на Елизабет Втора като монарх .
 Най-забавните изявления на кралица Елизабет Втора  Най-забавните изявления на кралица Елизабет Втора  Най-забавните изявления на кралица Елизабет Втора  Най-забавните изявления на кралица Елизабет Втора
Източник на споделя още за „ яд и отчаяние “ от страна на придворните поради това, че кралицата се сблъсква с безпокойствие по отношение на наличието на записките единствено месеци след гибелта на своя брачен партньор принц Филип.

Новината за договорката от четири книги, за една от които се приказва, че ще бъде дело на Меган на тематика здравословен метод на живот, се популяризира, когато кралицата отпътува за замъка Балморал, където ще прекара годишната си лятна почивка за първи път без принц Филип .

От Двореца не са сигурни, че херцогът и херцогинята на Съсекс ще дават на висшите членове на кралското семейство предварителна версия на ръкописа, нито че ще бъдат известени за наличието.
 Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на лечението и призраците от предишното  Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на лечението и призраците от предишното  Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на лечението и призраците от предишното  Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на лечението и призраците от предишното
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР