Кралицата се появи на балкона на Бъкингамския дворец пред десетки

...
Кралицата се появи на балкона на Бъкингамския дворец пред десетки
Коментари Харесай

Кралицата и семейството изгледаха парада от балкона. Принцовете Хари и Андрю не бяха допуснати

Кралицата се появи на балкона на Бъкингамския замък пред десетки хиляди британци, които изпълниха улиците на Лондон през днешния ден, когато започнаха историческите тържества за платинения й празник, отбелязващи нейното 70-годишно ръководство, написа " Daily Mail ". " Невероятно! ", възкликна тя.

96-годишната Елизабет Втора бе облечена в тоалет в бебешко синьо, дело на Анджела Кели, с бели ръкавици и бастун. Тя застана на балкона на двореца в компанията на херцога на Кент Едуард Джордж Никълъс Пол Патрик, неин братовчед. Ту се усмихваше, ту гледаше съществено минаващите бойци.

Правнуците на Нейно Величество надничаха през прозорците на двореца и питаха: " Къде е вуйна Меган? ". Преди това те наведоха глави за осъществяването на националният химн на парада, до момента в който минаваше конната армия.

По-късно, към 15 часа цялото кралско семейство зае позиции на балкона - там бяха децата и внуците и правнуците й, без Хари и чичо му, принц Андрю (Хари се отхвърли от кралските си отговорности по своя воля след Мекзит, а Андрю - след абсурда с Харви Епстийн и преписвания му полов тормоз над госпожица. Ето за какво те нямат място на формалните празнувания на балкона на Бъкимгамския дворец).

Облечена в бяло, Кейт постоянно се навеждаше към Луи и Шарлот й им обясняваше нещо. Елизабет също говореше на Луи и му показваше с пръст към небето хеликоптерите и самолетите, които изрисуваха небето в цветовете на монархията - синьо, алено и бяло. След като погледа десетина минути парада, кралицата още веднъж се прибра, дружно със фамилията й, като последни влязоха, в идентични униформи, адашите - синът й Едуард и братовчед й Едуард.

Меган и Хари бяха зад прозорците и тя беше снимана по какъв начин демонстрира с пръст пред устните на хлапетата от кралското семейство да пазят тишина. Обратно на Кейт, тя бе облечена в черна рокля.

Източник: Дир.бг
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР