Кралицата на Йордания успя за няколко години да се превърне

...
Кралицата на Йордания успя за няколко години да се превърне
Коментари Харесай

Нежната революция на дъщерята на Рания

Кралицата на Йордания съумя за няколко години да се трансформира в въплъщение на смяната и на женската равноправност. Рания е и едно от стилните ни музи, само че тя е доста повече от стилна дама, която постоянно наподобява добре.

Съпругата на крал Абдула II е майка на четири деца - две момчета и две девойки. А по-малката й щерка Салма преди дни даде на фамилията си следващия мотив да се гордеят с нея.

19-годишната принцеса е първата млада йорданка, минала цялостен курс по подготовка за пилотиране на аероплан с неподвижно крило.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Queen Rania Al Abdullah (@queenrania) на Яну 8, 2020 в 7:30 PST

За тази своя заслуга, тя получи и публично самопризнание преди дни. На събитието участваха родителите й и един от братята й, написа Harper`s Bazaar.

През 2018 година по-малката щерка на кралица Рания приключи влиятелна военна академия във Англия и продължава решително да върви по стъпките на своя татко и своя брат.
 Кралица Рания, една фотосесия за Harper's Bazaar Arabia и вдъхновяващите й думи
Кралицата от корицата

Красива, по-красива, кралицата на Йордания

Салма несъмнено не е принцесата, която мнозина си показват. Вместо блестящ живот в рокли и на токчета, тя избира този в униформа и под пагон . Но в това време продължава и задачата на майка си - да убеждава дамите, че могат да реализират всичко, което желаят.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Queen Rania Al Abdullah (@queenrania) на Ное 24, 2018 в 9:01 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР