Кралицата на красотата Диана Милойкович си е отишла сле шест

...
Кралицата на красотата Диана Милойкович си е отишла сле шест
Коментари Харесай

Покъртително: Ето как е загинала красивата Мис Сърбия

Кралицата на хубостта Диана Милойкович си е отишла сле шест години безчовечен страдания. Победителката в състезанията "Мис Сърбия 2009 " и "Мис Европа 2014 " доживяла до 33 години и до края съумява да бъде образец за останалите.

Вече ви разказахме по какъв начин десетки се стекоха на нейното заравяне в Сърбия.


Когато моделката била на 27 години, лекарите разкрили, че има инвазивен рак на матката. Само за няколко месеца метастазите се популяризирали и върху останалите органи.



След като схваща, че е болна, хубавицата става известна блогърка. На своята страница в инстаграм тя споделя в детайли за битката си със страшната болест.

"Независимо, че прогнозите бяха ужасни, нито един път не изпитах самосъжаление или пък да пострадвам поради ориста си ", споделя приживе Милойкович.

В началото на лятото положението на Диана внезапно се утежнява и се постанова незабавно да й бъде прелята кръв. За страдание процедурите не оказват помощ и красивата сръбкиня умира.

В последните години от живота на Милойкович нейна основна опора е приятелят й Стефан Карич, с който тя се разделя през 2017 година.



Той остава от самото начало до нея, без значение от комплицираните им връзки. Дори избръсва главата си в символ на взаимност, когато стартират да й падат косите от химиотерапията.



След като схваща, че обичаната му е умряла, той написа покъртителен пост в обществените мрежи:

"Благодаря ти за всички дни, прекарани дружно, благодаря за всяка усмивка, за всяка сълза, за всяко "добро утро " и "лека нощ "! Никога няма да те не помни и няма да спра да те обичам и в другия живот, уверен съм в това ", написа съкрушеният Стефан.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР