Кралицата на италианското кино София Лорен, която на 20 септември

...
Кралицата на италианското кино София Лорен, която на 20 септември
Коментари Харесай

Тайната на младостта: София Лорен отслабва с 3-дневна диета ...

Кралицата на италианското кино София Лорен, която на 20 септември навърши 87 години, продължава да впечатлява с хубост и сила. Актрисата не крие, че не е оставила грижата за фигурата си на случайността, а отделя много време за нея. Тя съблюдава строги правила и постанова непоколебим надзор над импулсивните си решения за храната. Една от тайните ѝ е, че в никакъв случай не преяжда и постоянно употребява дребни порции. На трапезата ѝ постоянно участват доста плодове и зеленчуци, само че не отхвърля и от обичаните си блюда. Важно е, че актрисата не признава междинните хранения.

София Лорен живее здравословен метод на живот, няма неприятни привички, пие доста фрешове и се старае храната и постоянно да е прясно приготвена.
Нейният хранителен режим, който съблюдава всеки месец, е с дълготрайност три дни. Най-важното в него е прецизното пресмятане на калориите. Основният артикул на диетата на великата актриса са тестените произведения, без които тя не може да си показа живота.

Ето каква е макаронената диета на София Лорен:
През първия ден тя изпива 150 мл портокалов сок на закуска и изяжда едно сварено яйце. На обяд похапва зеленчукова салата и порция пуйка със сирене (100 г).
Вечерята ѝ се състои от салата от спанак и 130 г паста със скариди. За десерт си разрешава една праскова.

Вторият ден стартира с 250 мл обезмаслено мляко. Обядът ѝ се състои от зеленчукова салата и късче сирене. За вечеря актрисата поставя на масата зелена салата и общоприета порция паста с пилешко месо – 130 година За дасерт хапва круша.
Тост със сирене закусва легендата на третия ден от диетата. То обаче би трябвало да е обезмаслено. За обяд хапва салата с части пилешко – 120 година Вечерта приключва с лазаня, гарнирана със зелена салата. За десерт си разрешава ябълка, написа Retro.bg.

Тестените произведения в менюто на италианската звезда са направени от твърда пшеница.
Голямата актриса обаче поддържа фигурата си освен с диета. Задължително прави лека гимнастика след сън. Всеки ден хапва и кофичка кисело мляко с пивоварни дрожди, като през ден употребява и няколко резенчета ананас. И за безконечна младост не ляга по-късно от 23 часа, тъй като с този режим поддържа кожата си еластична.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР