Кралицата на Испания доведе пролетното настроение в Кадиз, където се

...
Кралицата на Испания доведе пролетното настроение в Кадиз, където се
Коментари Харесай

Тя е само цвят лилав: кралица Летисия показа изящество с перфектната пролетна визия!

Кралицата на Испания докара пролетното въодушевление в Кадиз, където се появи дружно с крал Фелипе за Деветия интернационален конгрес на испанския език.

В облеклото си за събитието Летисия Ортис заложи изцяло на дизайнери от своята татковина , създавайки свежа пролетна визия, от която съвсем долавяме мирис на люляк. Вижте фотоси от събитето в галерията тук:
 Испанската кралица Летисия е прелестна в лилаво  Испанската кралица Летисия е прелестна в лилаво  Испанската кралица Летисия е прелестна в лилаво  Испанската кралица Летисия е прелестна в лилаво
Испанската кралица облече  миди рокля от Cho Atelier в люляков колорит . Освен с грациозен контур, моделът се отличава с детайл на възел, бухнали ръкави и фина цепка.

Роклята е съчетана с  дамска чанта Olivia Mareque в същия колорит , обувки в физически цвят от любимия дизайнер на кралицата Carolina Herrera и многоцветни висящи обеци с камъни от Alexandra Plata.

Макар и фешън муза за дамите по света сама по себе си, със своя жанр Летисия се приближава повече до Меган Маркъл, в сравнение с Кейт Мидълтън, заради „ издигнатата на последващо равнище семплост в облеклото “, пише . В този случай обаче цветовото комбиниране на чантата ѝ с роклята е трик, който постоянно виждаме от принцесата на Уелс , отбелязва английското издание.

Кейт е обожател на монохромната визия, като постоянно избира ансамбъл от една цветова палитра, съчетавайки и аксесоарите с тоалетите си. По-рано този месец да вземем за пример принцесата на Уелс носеше тъмносин костюм Erdem с велурена чантичка от Emmy London в същата гама.
 Кейт Мидълтън за първи път като принцеса на Уелс в Деня на Общността на нациите  Кейт Мидълтън за първи път като принцеса на Уелс в Деня на Общността на нациите  Кейт Мидълтън за първи път като принцеса на Уелс в Деня на Общността на нациите  Кейт Мидълтън за първи път като принцеса на Уелс в Деня на Общността на нациите
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР