Крал Фелипе и кралица Летисия вероятно са една от най-красивите

...
Крал Фелипе и кралица Летисия вероятно са една от най-красивите
Коментари Харесай

Крал Фелипе и кралица Летисия като обикновени хора

Крал Фелипе и кралица Летисия евентуално са една от най-красивите кралски двойки в света. Въпреки това обаче и техните връзки са подложени на изострено внимание от страна на обществеността, както и на доста изказвания, които подлагат на тестване връзката им.
 Кралица Летисия и изказванията на Хайме дел Бурго, че е имал извънбрачна връзка с нея
Имала ли е извънбрачна връзка кралица Летисия

Шокиращи разкрития от неин прочут

Едно такова се появи в края на предходната година, когато Хайме дел Бурго - брачен партньор на сестрата на Летисия Телма, издаде книга, в която твърдеше, че е имал няколкогодишна връзка с кралицата, до момента в който тя е омъжена за Фелипе.

Испанският кралски двор не е коментирал изказванията, само че самите Фелипе и Летисия демонстрираха, че са в чудесни връзки в последно време. Преди няколко дни съпрузите бяха снимани из улиците на Мадрид като най-обикновени хора, пишат Tatler.

Без защита и облечени повърхностно в джинси, кралят и кралицата вечеряха в ресторант за морска храна, а по-късно отидоха на кино. Снимките от това излизане са с не изключително положително качество, тъй като са напълно неофициални.

Излизането на крал Фелипе и служи като увещание за всичките им почитатели и жители, че фамилията е на един фронт против изказвания за себе си. И е готово да отпразнува идния Великден дружно с двете си дъщери.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР