Крал Чарлз е приет в болница за лечение на простата.

...
Крал Чарлз е приет в болница за лечение на простата.
Коментари Харесай

Крал Чарлз влезе в болница заради проблеми с простатата

Крал Чарлз е признат в болница за лекуване на простата. Той е сниман да влиза в частната клиника „ Лондон “ със брачната половинка си кралица Камила, заяви Ройтерс. 

Все повече британци харесват краля

Очаква се кралят да се подложи на планувано лекуване на уголемена простата , оповестиха от Бъкингамския замък. Според вестник „ Сън “ става въпрос за „ коригираща процедура “.

Предстоящите му обществени задължения бяха отсрочени, с цел да има къс интервал на възобновяване. От двореца отхвърлиха да оповестят какъв брой време кралят ще остане в болничното заведение.

Снимка: Reuters

Миналата седмица Бъкингамският замък заяви, че 75-годишният Чарлз ще се подложи на процедурата поради доброкачествено заболяване, което е постоянно срещано измежду мъжете над 50 години.

Британският крал се радва, че новината за лекуването му простатата покачва осведомеността за здравния проблем, оповестиха от Бъкингамския замък.

Това е втора диагноза за херцогинята на Йорк, която се лекува от рак на гърдата

„ Негово величество би желал да благодари на всички, които изпратиха своите положителни пожелания през миналата седмица, и се радва да научи, че диагнозата му оказва позитивно влияние върху информираността на обществото за здравето “, се споделя в изказването на двореца.

Само 2 часа откакто стана ясно, че Кейт Мидълтън е оперирана, ред е и на краля

Кралски източник съобщи, че Чарлз е посетил снаха си - принцесата на Уелс Кейт, преди личното си лекуване. Тя също бе настанена в клиниката в Западен Лондон, където предходната седмица претърпя коремна интервенция.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР