Крал Чарлз е бил диагностициран с форма на рак, съобщи

...
Крал Чарлз е бил диагностициран с форма на рак, съобщи
Коментари Харесай

Крал Чарлз е болен от рак

Крал Чарлз е бил диагностициран с форма на рак, заяви Бъкингамският замък.

Не е рак на простатата, а е открит по време на скорошното му лекуване за увеличена простата, прецизира BBC. Не се споделят повече детайлности по отношение на стадия на рака или прогнозата.

Видът рак не е оголен, само че съгласно изказване на двореца кралят е почнал " постоянно лекуване " в понеделник. Бъкингамският замък споделя, че кралят " остава изцяло позитивен по отношение на лекуването си и чака с неспокойствие да се върне към цялостния си публичен дълг допустимо най-скоро ".

Той ще отсрочи обществените си задължения и се чака други висши кралски особи да му оказват помощ да го заместят по време на лекуването му.

 

75-годишният крал се завърна в Лондон от Сандрингам в Норфолк в понеделник сутринта и дворецът заяви, че той е почнал лекуване като амбулаторно.

Въпреки че ще спре обществените си събития, кралят ще продължи с конституционната си роля на държавен глава, в това число документи и персонални срещи. Той претърпя интервенция на простатата в частна болница в Лондон преди повече от седмица.

Кралят е избрал да направи обществено притежание своето лекуване на простатата, за да насърчи повече мъже да си вършат прегледи на простатата, споделиха от двореца тогава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР