Крал Чарлз беше забелязан да шофира колата си близо до

...
Крал Чарлз беше забелязан да шофира колата си близо до
Коментари Харесай

Унилият крал Чарлз се появява неочаквано, докато Камила дава информация за здравословното си състояние

Крал Чарлз беше видян да кара колата си покрай Сандрингам през днешния ден, до момента в който се готви да отиде в болница тази седмица за лекуване.

Монархът беше забелязан да кара електрическото си Audi покрай имението си в Норфолк, където е отседнал от уикенда, до момента в който чака коригираща процедура за увеличена простата. Чарлз хвана кормилото с дебели зелени ръкавици и изглеждаше облечен в всекидневно яке за вървене. Той се върна от Шотландия с кралица Камила в петък и се насочи към имението си в Сандрингам. Виждането пристигна, когато брачната половинка му Камила предложи настояща информация за здравето на краля, до момента в който беше на открито по задължения през днешния ден.

Въпреки че Чарлз почива преди процедурата си и по-късно ще отдели време от публичния живот, Камила демонстрира бизнеса си като естествен и през днешния ден посети Суиндън, където посети Дийкън и синове, 175-годишен фамилен магазин за бижута.

Докато беше на открито през днешния ден, Камила срещна 86-годишната Джеси Джаксън от Суиндън, която беше измежду групата, събрала се пред магазина...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР