Краката на красива туристка бяха срязани след ужасяващ инцидент в

...
Краката на красива туристка бяха срязани след ужасяващ инцидент в
Коментари Харесай

Божествена красавица остана без крака, след като два влака я прегазиха в Ню Йорк СНИМКИ

Краката на красива туристка бяха срязани след отблъскващ случай в метрото в Ню Йорк. Предполага се, че Висая Хофи е била ударена от два влака, откакто е паднала върху коловозите на станция в Манхатън. Наложило се двата й крайници да бъдат ампутирани под коляното, откакто влакът със седем вагона минал над нея, написа "Дейли Стар ".

Сега Висая има проекти да подаде петиция против градските транспортни управляващи и да ги съди за немарливост, предава "Ню Йорк Пост ".

23-годишната жена от Брисбън, Австралия твърди, че в действителност е била блъсната от два влака, казвайки, че вторият локомотив не е спрял в точния момент.



Първоначално Хофи била с заплаха за живота, откакто била ударена към 4 часа сутринта на 11 януари на станцията на 14-та улица. По-късно станало ясно, че тя ще се възвърне, само че процесът ще бъде извънредно муден и сложен.

Ампутирали са краката й под колената; имала голям брой рани по главата, фрактура на прешлените, срязана гръбначна артерия, меланхолия на черепа и обвързваните с него порязвания и рани. Хофи имала псевдоаневризма в бедрената артерия, водеща към мозъка й. "По знамение нямаше никакви данни за увреждане на мозъка й ", споделя майката на потърпевшата.



Полицаите от Ню Йорк също обявиха, че е било "чудо ", че Хофи е оживяла след случая.

Съдебните документи също настояват, че датчиците на първия трен, които е трябвало да открият предмети по коловозите, не са работили. Самата Хофи споделя, че в случай че те са работели, е щяла да бъде „ пощадена " или най-малко е щяла да избегне огромна част от контузията.


Туристката твърди, че неналичието на редица ограничения за сигурност са довели до произшествието и в последна сметка тя изгубила краката си.

Превод: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР