Кражби на дрехи от молове и на вещи от автомобили,

...
Кражби на дрехи от молове и на вещи от автомобили,
Коментари Харесай

Дете извади газов пистолет на свой връстник във Варна

Кражби на облекла от молове и на движимости от коли, владеене на опиати, палежи, заличаване и разваляне на имущество, телесни повреди са измежду най-честите случаи, при които по отношение на малолетни и малолетни се водят възпитателни каузи в Местната комисия за битка с противообществени прояви на малолетни и малолетни в регион " Одесос " във варна, сочи отчет на Комисията за 2018-а г, заяви Varna24.bg.

За първи път има случай на потребление на газов револвер от дете против негов връстник, за благополучие без последствия. За този случай с изключение на полагане на публично потребен труд причинителят е получил и предизвестие за настаняване във възпитателно училище-интернат.

Общо 32 са прегледаните каузи от Комисията в " Одесос " по отношение на 40 деца за м.г. 12 публични възпитатели - педагози, психолози, социолози, се грижат за децата при използването на ограниченията, наложени им от съответните сформира на МКБППМН, гледащи делата. " Наказаните " вземат участие в лекции, образования, стратегии за превъзмогването на отклоненията в държанието.

По-големите /над 16 г./ поставят публично потребен труд-боядисват детски площадки, чистят градинки и други През 2018-а година има наложени ограничения и по отношение на родителите на 4 деца, за които е открито, че не поставят задоволително грижи за възпитанието им. Родителите вземат участие в специфични беседи, дължат и санкции.

Традиционно Комисията организира открити дни за разпространение на активността си, като през м.г. в тях са се присъединили 1409 възпитаници от 9 учебни заведения на територията на региона. В лекциите, беседите и презентациите са взели участие 67 учители и 16 експерти от Местната комисия, Детска педагогическа стая и публични възпитатели.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР