Кражба на скъп автомобил в София. Джип с марката Киа

...
Кражба на скъп автомобил в София. Джип с марката Киа
Коментари Харесай

Задигнаха джип в столицата

Кражба на безценен автомобил в София. Джип с марката " Киа " е откраднат от локалното на метростанция " Люлин ". За кражбата оповестява потърпешият, пише 
Прочетете още
Сашо Павлов отбелязва, че автомобилът му е с регистрационен номер СВ7909ТМ. Мъжът твърди, че кражбата е осъществена след 22:00 часа.

" Буквално е станало след 22:00 часа, като съм се прибрал ", написа той в обществената мрежа Facebook.

Коментиращи обявата в мрежата са на мнение, че няма късмет да бъде открит автомобилът. Част от тях считат, че Киа-та към този момент е на части.

" А, за какво паркирате такава кола на улицата?! Не се научихте някой лев за паркинг или гараж да дадете. Локалното не е паркинг за живеещите, а, за хората ползващи метрото ", написа Мария, а Мирела й отговори: " Ами, кардинално не е обикновено да се крадат непознати движимости ".

Обикновено след жилището, автомобилът е най-скъпата благосъстоятелност на средностатистическото българско семейство и загубата му постоянно се трансформира в персонална и фамилна драма. Надяваме се Сашо да открие колата си.



Как да защитим автомобила си от кражба?

За да не станете лесна жертва на автомобилна кражба:

- Паркирайте колата си единствено на добре осветени, многолюдни места и постоянно при опция в охраняеми паркинги и гаражи. Ако не можете да държите автомобила си в гараж, осигурете му цялостно обезпечаване.
- Не поставяйте каквито и да е надписи на връзката ключове от колата, даже ключодържатели с обозначение на марката.
- Винаги заключвайте вратите и багажника, когато слизате от автомобила, даже в случай че е единствено за минути - с цел да си купите вестник или да платите такса на бензиностанция.
- Не предоставяйте персоналния си автомобил за прилагане на малко познати лица.
- Не оставяйте ключовете на автомобила си без контрол. Ако оставяте колата в сервиз за ремонт, по-добре я оставете отключена.
- Не оставяйте документите на автомобила и свидетелството си за дееспособност в колата. Ако крадците бъдат спрени от полицейски патрул и дават всички документи на автомобила, могат да бъдат пропуснати. Ако, обаче, лидерът не разполага с нужните документи, служителите на реда безусловно ще създадат инспекция.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР